Yttervika Rock og Amcar clubb sto for et flott og etter vårt syn meget vellykket arrangement søndag den 3 juni på Skreia.

Vi hadde lest litt om dette i Norsk Motorveteran å fant dette interesant. Det var kun Petter Nordby og Roar Oppen som stilte med mopeder. Sigurd Christiansen og undertegnede med sønn var med som heiajeng og psykisk støtte om noe skulle gå deltakerene fra vår klubb midt i mot. Det gikk meget bra.

Løypa var lagt opp med start fra den nedlagte togstasjonen på Skreia, løypa var ikke lang, det ble kjørt ca 20 min. En fin rundtur i nærområde. Etter innkomsten som også var på stasjonen var det dragg race der de fleste fikk vist muskler.

Våre deltakere nådde desverre ikke helt opp, men var stærke utfordrere for mange. Erik Olsen som har en større samling Raufoss mopeder og ikke minst masse deler, var også med i løpet. I tillegg hadde han en salgs bod der han hadde tatt med seg mange godbiter til Raufos mopeder for salg.

Rikskjente og lokale personer var også tilstede, det var Asbjørn "Aspic" Øverli som var starter i dragg racet. Og han beroliget publikum med at om det var litt mye blårøyk som ble sleppt ut fra mopedene så hadde han kjøpt mange miljøkvoter, så alt skulle være i varetatt.

Eldar Vågan var også en av deltakerene med en lånt Raufoss 114.

Blir det løp til neste år så er dette og anbefale.

Takk til Yttervika Rock og Amcar clubb for et fin treff og løp.

Hilsen Sekretæren

klartilstart_small.jpg publikum_small.jpg oppenpstripa_small.jpg petterpstripa_small.jpg
tandem_small.jpg hjuling_small.jpg harley_small.jpg eldaroggutta_small.jpg

Photo album created with Web Album Generator